Публікація:
Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства"

Ескіз

Дата

2024

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Самостійна робота з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» спрямована на поглиблення знань студентів, розвиток їх професійних навичок та вдосконалення практичного мислення. Основні завдання для ефективної організації самостійної роботи: ознайомлення з сучасними дослідженнями та науково-технічними джерелами з технологій у ресторанному господарстві; аналіз нових тенденцій та методів, що застосовуються у кулінарії; проведення власних досліджень щодо ефективності різних технологій; створення концепції інноваційного ресторану або окремого меню. Методи та форми виконання самостійної роботи: дослідження статей, книг, наукових публікацій та онлайн-ресурсів з тематики сучасних технологій у ресторанному господарстві; створення нових рецептів з використанням інноваційних технологій та їх тестування; розробка проектів, що включають впровадження інноваційних технологій у ресторанному бізнесі.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, харчові речовини, технологія перших страв, технологія соусів, кондитерська продукція, кулінарні вироби, технологія солодких страв, кулінарна продукція

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти, ден. та заочн. форм навчання, освітня програма "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: К. В. Куниця, Н. В. Якименко-Терещенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 22 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82396.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в