Biotechnology of kefir production
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний біотехнологічний університет
Анотація
Опис
Ключові слова
biotechnology, kefir, food industry, biological agents, fermented milk product, symbiotic kefir starter
Бібліографічний опис
Hurkova I. Biotechnology of kefir production [Electronic resourse] / I. Hurkova, O. Varankina // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. / гол. ред. Михайлов В. М. ; Держ. біотехн. ун-т. – Electron. text data. – Харків, 2024. – P. 98-99. – Отримано з https://biotechuniv.edu.ua/wp-content/uploads/2024/05/conf-25-26-24-matern.pdf., free (application data 01.03.2025 р.).
