Технологія переробляння олій та жирів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Комунальне підприємвство "МІСЬКА ДРУКАРНЯ"

Анотація

У навчальному посібнику узагальнено теоретичні основи, технологія та основні промислові способи переробляння олій та жирів у продукти харчового, парфумерно-косметичного та технічного призначення, а також відмічено методи кваліфікованого використання промислових відходів. Систематизовано схеми технохімічного контролю виробництва зазначених продуктів. Призначено для студентів вищих навчальних закладів 3-4 рівня акредитації, які навчаються за спеціальністю G 13 «Харчові технології», аспірантів, фахівців харчової промисловості, зокрема, олійно-жирової та кондитерської галузей і підприємств ресторанного господарства.

Опис

Ключові слова

навчальний посібник, олія, жири, переробляння олій, переробляння жирів, харчові технології

Бібліографічний опис

Технологія переробляння олій та жирів [Електронний ресурс] : навч. посібник / Левчук І. В., Тимченко В. К., Коваленко А. А. [та ін.] ; під заг. ред. Тимченко В. К. – Електрон. текст. дані. – Харків : Комунальне підприємвство "МІСЬКА ДРУКАРНЯ", 2025. – 226 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в