Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я. 2021
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/52700
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз харчових добавок у виробництві йогуртів з фруктовими наповнювачами(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Хариз, Д. О.Документ Актуальність використання харчових добавок, нітритів у м’ясопереробній промисловості(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Рум'янцев, О. О.Документ The relevance of the use of food additives, nitrites inthe food processing industry(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Rumyantsev, O. O.Документ Удосконалення біотехнології виробництва світлого пива та методи аналізу його основних показників якості(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Решетньова, Д. Ю.; Бєлих, Ірина Анатоліївна; Самойленко, Сергій ІвановичДокумент Отримання арахідонової кислоти за допомогою Lobosphaera incisa(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Ракітянська, Марина АндріївнаДокумент Вдосконалення бази даних харчових добавок в технологіях виробництва сирів(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Панченко, У. В.Публікація Фізико-хімічні основи керування процесом формуванням наноструктури вершкового масла(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Науменко, Д. С.; Масалітіна, Наталія Юріївна; Близнюк, Ольга Миколаївна; Чернявська, Світлана МиколаївнаПублікація Удосконалення біотехнології виробництва L-амінокислот родини глутамату(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Мацай, Ю. О.; Масалітіна, Наталія Юріївна; Близнюк, Ольга Миколаївна; Чернявська, Світлана МиколаївнаДокумент Аналіз використання харчових добавок у виробництві зефіру(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Лукаш, М. Р.; Срібна, Н. М.Документ Аналіз харчових добавок у виробництві дитячих сухих молочних сумішей(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Кириленко, Д. О.; Бєлінська, Анна Павлівна