Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Отримання лактилованих моноацилгліцеролів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2015) Скриль, А. І.; Невмивака, Д. В.; Демидов, Ігор МиколайовичДокумент Спосіб безвідходної нейтралізації олій та жирів з одержанням жирних кислот(ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2016) Демидов, Ігор Миколайович; Мольченко, Світлана МиколаївнаСпосіб безвідходної нейтралізації олій та жирів з одержанням жирних кислот включає нейтралізацію олій та жирів водно-етанольними розчинами лужних реагентів, що відбувається за температури 30-75 °C. Водно-етанольний розчин використовується в концентрації 30-60 %, як лужний агент використовують карбонати та гідрокарбонати лужних металів з концентрацією 5-42 г/дм³, в подальшому для одержання жирних кислот одержаний після нейтралізації соапсток розкладають діоксидом вуглецю з тиском 2-50 атм протягом 3-10 хвилин за температурою процесу 20-25 °C.Документ Визначення впливу залізовмісної дієтичної добавки на якість глазурі для кондитерських виробів під час зберігання(НТУ "ХПІ", 2010) Євлаш, Вікторія Владленівна; Демидов, Ігор Миколайович; Нєміріч, О. В.; Гавриш, А. В.В статті визначено вплив залізовмісної дієтичної добавки "Гемовітал" на якість шоколадної і кондитерської глазурі для кондитерських виробів під час зберігання. Застосовано волюметричний метод дослідження процесу окиснення жиру в глазурі для кондитерських виробів та вплив антиоксиданту "Фітрокс" на терміни зберігання глазурі для кондитерських виробів.Документ Комплексний рослинний антиоксидант для олії(НТУ "ХПІ", 2016) Білоус, О. В.; Демидов, Ігор Миколайович; Бухкало, Світлана ІванівнаДокумент Деякі складові дослідження комплексного антиоксиданту(Національний університет харчових технологій, 2016) Бухкало, Світлана Іванівна; Демидов, Ігор Миколайович; Білоус, О. В.