Кафедри

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Публікація
    Конспект лекцій з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві". Частина І
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024-08) Стригуль, Лариса Станіславівна
    Організація самостійної роботи з навчально-методичними матеріалами студентів з дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» є однією із важливих складових навчального процесу, яка безпосередньо впливає на глибину, систематизацію та стійкість набутих знань і умінь, та є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом під час позааудиторної навчальної роботи і його творчого застосування в майбутній професійній діяльності. Матеріали конспекту лекцій містять основні поняття і терміни, питання для самоконтролю, Дисципліна є невід’ємною складовою частиною навчального процесу підготовки бакалаврів в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».
  • Ескіз
    Публікація
    Конспект лекцій з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві. Частина 2
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024-08) Стригуль, Лариса Станіславівна
    Організація самостійної роботи з навчально-методичними матеріалами студентів з дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» є однією із важливих складових навчального процесу, яка безпосередньо впливає на глибину, систематизацію та стійкість набутих знань і умінь, та є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом під час позааудиторної навчальної роботи і його творчого застосування в майбутній професійній діяльності. Матеріали конспекту лекцій містять основні поняття і терміни, питання для самоконтролю,.
  • Ескіз
    Публікація
    Конспект лекцій з дисципліни "Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі". Частина 1
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024-06) Стригуль, Лариса Станіславівна
    Мета дисципліни «Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі» – формування у студентів системи знань з питань проведення фінансово-економічного аналізу готелів і ресторанів для виявлення резервів підвищення ефективності діяльності та поліпшення фінансового стану та використання результатів аналізу в управлінні підприємствами готельно-ресторанного господарства. Дисципліна спрямована на оволодіння методикою фінансово-економічного аналізу, що, спираючись на комплекс економіко-математичних і статистичних методів і прийомів, дозволяє виявити резерви підвищення ефективності діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Публікація
    Конспект лекцій з дисципліни "Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві". Частина 1
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024-06) Стригуль, Лариса Станіславівна
    Готельно-ресторанне господарство потребує професійних знань, які б досконало знали найсуттєвіші матеріали та положення системи Національної стандартизації України і Державної метрологічної служби, нормативні документи системи сертифікації, основні правила стандартизації і сертифікації закладів готельно-ресторанного господарства, а також засоби вимірювань та кваліметрію. Знання, отримані студентами під час вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві», дозволять забезпечити високу кваліфікацію майбутніх спеціалістів у їх багатогранній діяльності, використовувати досягнення стандартизації, сертифікації та метрології в управлінні якістю продукції і послуг, сприяти прийняттю самостійних правильних рішень в умовах жорсткої конкуренції під час розгляду наукових і виробничо-господарських завдань для одержання високих результатів
  • Ескіз
    Публікація
    Конспект лекцій з дисципліни "Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві". Частина 2
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024-06) Стригуль, Лариса Станіславівна
    Готельно-ресторанне господарство потребує професійних знань, які б досконало знали найсуттєвіші матеріали та положення системи Національної стандартизації України і Державної метрологічної служби, нормативні документи системи сертифікації, основні правила стандартизації і сертифікації закладів готельно-ресторанного господарства, а також засоби вимірювань та кваліметрію. Знання, отримані студентами під час вивчення дисципліни, дозволять забезпечити високу кваліфікацію майбутніх спеціалістів у їх багатогранній діяльності, використовувати досягнення стандартизації, сертифікації та метрології в управлінні якістю продукції і послуг, сприяти прийняттю самостійних правильних рішень в умовах жорсткої конкуренції під час розгляду наукових і виробничо-господарських завдань для одержання високих результатів
  • Ескіз
    Публікація
    Конспект лекцій з дисципліни "Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу. Частина 1
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024-03) Стригуль, Лариса Станіславівна
    Організація самостійної роботи з навчально-методичними матеріалами студентів з дисципліни «Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу» є однією із важливих складових навчального процесу, яка безпосередньо впливає на глибину, систематизацію та стійкість набутих знань і умінь, та є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом під час позааудиторної навчальної роботи і його творчого застосування в майбутній професійній діяльності. Матеріали конспекту лекцій містять основні поняття і терміни, питання для самоконтролю, теоретико-практичний базис з прикладами сфери їх застосування для закріплення матеріалу.
  • Ескіз
    Публікація
    Конспект лекцій з дисципліни "Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу". Частина 2
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024-03) Стригуль, Лариса Станіславівна
    Організація самостійної роботи з навчально-методичними матеріалами студентів з дисципліни «Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу» є однією із важливих складових навчального процесу, яка безпосередньо впливає на глибину, систематизацію та стійкість набутих знань і умінь, та є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом під час позааудиторної навчальної роботи і його творчого застосування в майбутній професійній діяльності. Матеріали конспекту лекцій містять основні поняття і терміни, питання для самоконтролю, теоретико-практичний базис з прикладами сфери їх застосування для закріплення матеріалу.
  • Ескіз
    Публікація
    Конспект лекцій з дисципліни "Методологія і організація наукових досліджень в галузі"
    (2023) Стригуль, Лариса Станіславівна
    Матеріали конспекту лекцій містять основні поняття і терміни, питання для самоконтролю, теоретико-практичний базис з докладними прикладами сфери їх застосування для закріплення матеріалу.