Публікація:
Інтелектуальна складова конкурентної переваги

dc.contributor.authorПерерва, Олександр Петровичuk
dc.contributor.authorРоманчик, Тетяна Володимирівнаuk
dc.date.accessioned2023-12-19T19:19:02Z
dc.date.available2023-12-19T19:19:02Z
dc.date.issued2023
dc.description.abstractДоведено, що продукція з інтелектуальною складовою може мати як ринкову, так і науково-технічну новизну. В умовах конкуренції інновація, як спосіб задоволення потреб суспільства, повинна доводити свою перевагу перед аналогічними благами. Конкурентоспроможність підприємства проявляється в його здатності перерозподіляти вартість продукції на свою користь за рахунок можливості заміни традиційних видів діяльності інноваційними.uk
dc.identifier.citationПерерва О. Інтелектуальна складова конкурентної переваги [Електронний ресурс] / О. Перерва, Т. Романчик // Наукове забезпечення розвитку національної економіки: досягнення теорії та проблеми практики : матеріали 10-ї Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених, 09 листопада 2023 р. / гол. оргком. О. Зоря ; Полтав. держ. аграр. ун-т. – Електрон. текст. дані. – Полтава, 2023. – С. 245-247. – URL: https://drive.google.com/file/d/1nnQ1325VXAPKAmObTPqmSU9JMethcD3-/view, вільний (дата звернення 19.12.2023 р.).uk
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72036
dc.language.isouk
dc.subjectінноваціїuk
dc.subjectринокuk
dc.subjectінтелектуальні продуктиuk
dc.subjectконкурентні перевагиuk
dc.subjectпідприємстваuk
dc.titleІнтелектуальна складова конкурентної перевагиuk
dc.typeArticleen
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication2de8e68f-cd13-46b9-93e8-5ff5c8966d64
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery2de8e68f-cd13-46b9-93e8-5ff5c8966d64

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
Pererva_Intelektualna_skladova_2023.pdf
Розмір:
549.54 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: