Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD) : міжнародна науково-практична конференція
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/31502
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка рецептури бананових хлібців з сухофруктами(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020) Мурсалова, А. Р.; Півень, Олена Миколаївна; Березка, Тетяна ОлександрівнаДокумент Розробка рецептури лікеро-горільчаного напою "пекуча троянда"(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020) Мочалов, О. Ю.; Півень, Олена Миколаївна; Березка, Тетяна ОлександрівнаДокумент Розробка рецептури цукерок із сухофруктів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020) Гуцул, К. В.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Розробка рецептури шоколадно-горіхової пасти з використанням планів Шеффе(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Чаплигін, Л. А.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Використання сімплексного медоду планування експерименту для розробки рецептури лікеру(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Триполка, Д. Д.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Використання сімплекс-гратчастого плану "склад-властивість" для оптимізації рецептури шоколаду з добавками(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Татарінова, О. І.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Використання сімплекс-гратчастих планів для розробки рецептури лікеру(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Сидоренко, Т. Р.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Сімплексний метод планування експерименту для оптимізації рецептурного складу глінтвейну(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Подкоритов, М. Я.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Розробка рецептури кремового лікеру "Tropical Legend"(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Зінов'єва, Є. О.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Використання регресійного аналізу для розробки рецептури бутербродної пасти(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Гончарова, В. Г.; Півень, Олена Миколаївна