Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD) : міжнародна науково-практична конференція
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/31502
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимізація рецептури плодового дистиляту(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Якушенков, О. Д.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Розробка рецептури шоколадно-горіхової пасти з використанням планів Шеффе(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Чаплигін, Л. А.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Використання сімплекс-гратчастого плану "склад-властивість" для оптимізації рецептури шоколаду з добавками(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Татарінова, О. І.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Словесна характеристика органолептичних показників якості плавленого сиру(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Кабаненко, А. В.; Калина, Вікторія СергіївнаДокумент Оптимізація рецептурного складу печива за допомогою регресійного аналізу(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Ель Казма, Д. М.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Словесна характеристика органолептичних показників якості кисломолочного виробу(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Дон, А. В.; Калина, Вікторія Сергіївна