Кафедри

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника
    (Київський національний університет технологій та дизайну, 2015) Себко, Вадим Вадимович; Здоренко, В. Г.; Петухова, Катерина Олександрівна; Мінкова, Анна Костянтинівна
    Мета. Автоматизація процесу сумісного вимірювального контролю температурних і електричних параметрів проби харчового барвника при реалізації безконтактного двохпараметрового електромагнітного методу на базі трансформаторного електромагнітного перетворювача (ТЕП). Методика. Використана методика визначення залежності нормованого сигналу ТЕП від фізико-механічних параметрів проби харчового барвника. Результати. На основі універсальних функцій перетворення розроблено алгоритм сумісного визначення електричних і температурних параметрів проби харчового барвника за допомогою автоматизованого вимірювального контролю при реалізації двохпараметрового електромагнітного методу. Наукова новизна. Результати дослідження впливу температури на сигнали теплового ТЕП з контрольованою пробою харчового барвника. Практична значимість. Розроблена методика визначення електричних і температурних параметрів, яка дозволяє збільшити достовірність вимірювального контролю показників якості харчових барвників.