Кафедри

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження жорсткості стічних вод міні-пивоварні
    (Національний авіаційний університет, 2023) Пироженко, Євгенія Володимирівна; Себко, Вадим Вадимович
  • Ескіз
    Документ
    Методичні вказівки до контрольної роботи "Визначення температурних та електричних характеристик зразків харчових барвників"
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2016) Себко, Вадим Вадимович; Новожилова, Тетяна Борисівна
    Метою контрольної роботи є вивчення методики розрахунків електричних та температурних параметрів зразків харчових барвників, допустимі рівні яких надано у державних нормативних документах, які використовуються при виготовленні твердих, сипких та рідинних харчових продуктів, а також визначення очікуваних значень сигналів трансформаторного вихорострумового перетворювача (ТВП), на основі якого здійснюється реалізація цієї методики. Визначення електричних та температурних параметрів барвників здійснюється шляхом реалізації безконтактного двохпараметрового вихорострумового методу контролю, який розроблено на базі (ТВП). Дана робота має двадцять варіантів завдань і розрахована на одну групу студентів. Ці варіанти допоможуть студентам, користуючись заданими характеристиками зразка харчового барвника та відомими геометричними параметрами ТВП заданої конфігурації, розв'язати пряму задачу – визначити ЕРС ТВП з досліджуваним зразком барвника та фазові кути зсуву, а також побудувати градуювальні залежності ЕРС та фазових кутів зсуву від температури.