Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD) : міжнародна науково-практична конференція
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/31502
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимізація рецептури плодового дистиляту(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Якушенков, О. Д.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Розробка рецептури шоколадно-горіхової пасти з використанням планів Шеффе(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Чаплигін, Л. А.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Використання сімплексного медоду планування експерименту для розробки рецептури лікеру(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Триполка, Д. Д.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Використання сімплекс-гратчастого плану "склад-властивість" для оптимізації рецептури шоколаду з добавками(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Татарінова, О. І.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Використання сімплекс-гратчастих планів для розробки рецептури лікеру(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Сидоренко, Т. Р.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Сімплексний метод планування експерименту для оптимізації рецептурного складу глінтвейну(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Подкоритов, М. Я.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Використання діаграми "Склад-властивість" для оптимізації рецептури ікри овочевої гарбузової(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Костюченко, М. С.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Розробка рецептури кремового лікеру "Tropical Legend"(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Зінов'єва, Є. О.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Оптимізація рецептурного складу печива за допомогою регресійного аналізу(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Ель Казма, Д. М.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Використання регресійного аналізу для розробки рецептури бутербродної пасти(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Гончарова, В. Г.; Півень, Олена Миколаївна