Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD) : міжнародна науково-практична конференція
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/31502
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимізація рецептури плодового дистиляту(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Якушенков, О. Д.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Розробка рецептури шоколадно-горіхової пасти з використанням планів Шеффе(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Чаплигін, Л. А.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Використання сімплексного медоду планування експерименту для розробки рецептури лікеру(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Триполка, Д. Д.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Використання сімплекс-гратчастих планів для розробки рецептури лікеру(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Сидоренко, Т. Р.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Сімплексний метод планування експерименту для оптимізації рецептурного складу глінтвейну(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Подкоритов, М. Я.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Оптимізація рецептурної композиції сиркової пасти з використанням ґратчастих планів Шеффе(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Кузьменко, В. С.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Розробка рецептури горілки "Освіжаюча" з використанням натуральних екстрактів(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Котєльнікова, Д. Є.; Півень, Олена Миколаївна; Березка, Тетяна ОлександрівнаДокумент Словесна характеристика органолептичних показників якості плавленого сиру(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Кабаненко, А. В.; Калина, Вікторія СергіївнаДокумент Оптимізація рецептурного складу печива за допомогою регресійного аналізу(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Ель Казма, Д. М.; Півень, Олена МиколаївнаДокумент Словесна характеристика органолептичних показників якості кисломолочного виробу(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Дон, А. В.; Калина, Вікторія Сергіївна